• Luonnollisesti Orivesi!

  • Oriveden Suvi tarjoaa kesäkurssikattauksen kulttuurinnälkäisille

  • Kirjastossa on esillä myös taidetta

  • Kesäpäivää voi viettää vaikka Längelmäveden rannalla

  • Kiinnostava kaupunki luonnon keskellä

  • Liikuntahallin vieressä on viehättävä lampi

Viemärilaitoksen laitosmiehen työsuhde

13.09.2017

Oriveden kaupungin tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskus hakee vakituiseen palvelussuhteeseen

VIEMÄRILAITOKSEN LAITOSMIESTÄ

Viemärilaitoksen laitosmies työskentelee kaupungin vesihuoltolaitoksen jätevedenpuhdistamon ja -pumppaamojen hoito-, huolto- ja korjaustehtävissä.

Laitosmieheltä edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta tehtäväalueelta. Vesihuoltoalan kokemus sekä kone-, sähkö- tai automaatio-osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tulee velvollisuus osallistua kaupungin/vesihuoltolaitoksen varallaoloon perehdyttämisjakson jälkeen.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Toivomme hakijalta myös halua kehittää omaa osaamistaan sekä kykyä toimia osana työryhmää. Hakijan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävän hoito edellyttää voimassa olevaa vähintään B-luokan ajokorttia. Tietoteknillisten järjestelmien osaaminen ja niiden käyttö on tarpeellista tehtävän hoitamisessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaika 38,75 tuntia. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus kunta-alan sähköiseen työnhakupalveluun Kuntarekryyn osoitteessa  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/151630-0 viimeistään 3.10.2017 klo 15.00.

Lisätietoja antavat puhdistamonhoitaja Markku Suhonen puh. 050 526 4220 ja tekninen johtaja Antti Jortikka puh. 040 133 9247.

Orivesi on lähes 9 500 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.


Orivesi 12.9.2017

Oriveden kaupunki
Tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskus

Näytä kaikki työpaikat