• Nopea junayhteys Tampereelle

  • Kulttuuria ja perinteitä

  • Luontoelämyksiä läpi vuoden

  • Elämisen laatua joka ikävaiheeseen

  • Monipuoliset harrastus- mahdollisuudet

Ryhmäavustajan määräaikainen toimi

26.01.2018

Oriveden kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluiden alaisella varhaiskasvatuksen tulos-alueella julistetaan haettavaksi määräaikainen, osa-aikainen

 

RYHMÄAVUSTAJAN TOIMI 15.6.2018 ASTI.

Työtehtävän sijoituspaikkana työsuhteen alussa on Eräjärven päiväkoti. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löytyessä. Työaika on 20 h/vko.
 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

 

Ryhmäavustajan tehtäviin kuuluu lapsen suunnitelmallinen ja tavoitteellinen kasvatuksen ja hoidon tukeminen, lapsen avustaminen ja ohjaaminen sekä itsenäisyyttä ja omatoimisuutta lisäävän toiminnan tukeminen turvaten lapsen osallistuminen, oppiminen sekä ryhmässä toimiminen, sekä yhteistyö vanhempien kanssa ja osallistuminen tarvittaessa monialaiseen yhteistyöhön. Avustaja työskentelee lapsiryhmässä

 

Toimeen valittavan on toimitettava työnantajalle rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (14.6.2002/504) ennen työsuhteen alkua.

 

Hakemukset jätetään Kuntarekry.fi  kautta. Hakuaika päättyy 15.2.2018 tai sopivan työntekijän löytyessä.

 

Organisaation kuvaus

 

Orivesi on lähes 9 500 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.

 

Orivesi on savuton työpaikka.

 

Yhteystiedot

Päiväkodin johtaja Mari Valkeejärvi, puh. 040 133 9248, sähköposti etunimi.sukunimi@orivesi.fi

 

 

 

Näytä kaikki työpaikat