• Elämisen laatua joka ikävaiheeseen

  • Luontoelämyksiä läpi vuoden

  • Monipuoliset harrastus- mahdollisuudet

  • Nopea junayhteys Tampereelle

  • Kulttuuria ja perinteitä

Lastentarhanopettajan toimi

09.04.2018

Oriveden kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluiden alaisella varhaiskasvatuksen tulosalueella julistetaan haettavaksi

 

LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI 1.8.2018 alkaen toistaiseksi

 

Työtehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Orivarsan päiväkodin 2-4 vuotiaiden ryhmä.

Lastentarhanopettajana vastaat lapsiryhmän varhaiskasvatuksen pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Päiväkodissa tehdään tiivistä yhteistyötä myös muiden ryhmien kanssa. Orivarsan päiväkodissa painotetaan liikunnallista varhaiskasvatusta, jonka vuoksi myös hakijalta toivotaan liikuntamyönteistä asennetta ja työotetta. Lisäksi hakijalta toivotaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa ja hakumenettelyssä voidaan tarvittaessa käyttää henkilöarviointia.

 

Kelpoisuusvaatimuksina on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys, vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus.

 

Toimeen valittavan on toimitettava työnantajalle Tullinkulman työterveys Pirte:n lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (14.6.2002/504) ennen työsuhteen alkua.

 

Hakemukset tulee jättää 25.4.2018 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi kautta. Ainoastaan kuntarekry.fi kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

 

Lisätiedot:
Päiväkodin johtaja Mari Valkeejärvi 040 133 9248 ja varhaiskasvatuksen johtaja Jussi Lintunen 050 5526246

sähköposti: etunimi.sukunimi@orivesi.fi

 

Orivesi on savuton työpaikka.

 

 

Näytä kaikki työpaikat