• Nopea junayhteys Tampereelle

  • Kulttuuria ja perinteitä

  • Monipuoliset harrastus- mahdollisuudet

  • Luontoelämyksiä läpi vuoden

  • Elämisen laatua joka ikävaiheeseenIlmoita tapahtuma

Tapahtumakalenteri


22.04.2018

Klo 15.00

Orivesi All Stars -konsertti

Sunnuntaina 22.04. Orivedellä klo 15:00 toteutuu odotettu ja toivottu konsertti. Suomen suurin ja iloisin pelimanniorkesteri ORIVESI ALL STARS esiintyy Oriveden liikuntahallilla. Mukana konsertissa on myös Pispalan Sottiisin tanssijoita.

ORIVESI ALL STARS vie määrätietoisesti kansanmusiikin perinnettä eteenpäin, esittää ohjelmistonsa raikkaasti sovitettuina ja perinteitä kunnioittaen. Orkesterissa kohtaavat musiikin ammattilaiset sekä harrastajapelimannit. Kaikki mukana olevat soittajat ovat tähtiä, kuten nimikin kertoo. Kaikkia yhdistää palava halu soittaa ja laulaa musiikkia niin, että siinä on taiteellista laatua ja yhdessä soittamisen riemua. Samoin kuin elämä koostuu niistä päivistä, jotka kukin meistä muistaa, kansanmusiikki koostuu niistä parhaista kappaleista, jotka ovat jääneet elämään omasta ajastaan tähän päivään sekä tulevaan.

Orkesterin ohjelmisto on laaja, monipuolinen ja sisältää myös uudempaa säveltuotantoa. Mukana on musiikkia Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Saksata, Italiasta ja Ranskasta. Löytyy mm operettitangoa, masurkkaa, valsseja, polskaa ja monia muita lajinsa helmiä. Kaikilla kappaleilla on taustansa ja sielunsa. ORIVESI ALL STARS pyrkii tulkinnoillaan tuomaan ne kuulijalle niin, että kukin voi nauttia juurillaan olemisesta ja todeta perinteiden jatkumisen sekä myös raikkaan uusiutumisen.
Tervetuloa nauttimaan musiikista ja kokemaan, kuinka kaunista se on soitettuna, laulettuna ja tanssittuna kansanmusiikin ja -tanssin elementeillä!

Konsertissa on väliaika sekä kahvio.

Liput 15 €, lapset alle 15 v 5 €, alle 8 v 0 €
lipun hintaan sisältyy narikka.

Paikka: Oriveden liikuntahalli

Osoite: Kääjäntie 4

Järjestäjä: OrPo