• Aktiivisten ihmisten kiinnostava kaupunki luonnon keskellä

  • Luonnollisesti Orivesi!

Laskutus

Vesihuoltolaitoksen laskutus perustuu kiinteistön vesimittarin mukaiseen kulutukseen. Vesihuoltolaitoksen laskutusväli on kolme kuukautta. Laskuista kolme on arviolaskuja ja neljäs lukemaan perustuva tasauslasku. Vesihuoltolaitoksen laskutuksen hoitaa kanslisti.

Liittymismaksu on riippuvainen liittyvän rakennuksen koosta ja rakennustyypistä. Liittymismaksuista voi kysyä lisää kunnallistekniikan päälliköltä.

Vesimittarin kulutuslukeman voit lähettää sähköisesti tästä.
 

Maksumuistutukset ja maksamattomien laskujen perintä

Intrum Justitia Oy lähettää vesihuoltolaitoksen maksumuistutukset sekä hoitaa maksamattomien laskujen perinnän. Jos saatte maksumuistutuksen maksamattomasta laskusta, maksu tulee suorittaa maksumuistutuksen tiedoilla (alkuperäinen velka ja muistutuskulu). Maksamalla velan pois eräpäivään mennessä vältätte velan siirtymisen edelleen perintään.

Jos alkuperäisessä laskussa ilmenee reklamoitavaa, pyydämme Teitä ottamaan välittömästi yhteyttä vesihuoltolaitoksen toimistosihteeriin, jotta laskusta ei lähetetä tarpeetonta maksumuistutusta. Lisätietoja maksumuistutuksesta ja perinnästä osoitteesta: www.intrum.fi.