• Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

                                    

Vauva, napero- ja perheuinnit

Vauva - ja perheuinti on perheen yhteinen, lapsen ehdoilla tapahtuva aktiivinen leikkihetki puhtaassa ja lämpimässä vedessä koulutetun ohjaajan turvallisessa ohjauksessa.
Ihanteellisin vauvauinnin aloitusikä on 3-5 kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja hän jaksaa liikkua enemmän. Vauvauinnin voi aloittaa myös yli 5kk ikäisenäkin.
Lapsen tulee painaa vähintään 5kg, jotta hän pysyy lämpimänä vähintään 32 asteisessa vedessä.

Vauvauinnin tavoitteena on tutustuttaa lapsi veteen turvallisissa olosuhteissa ja tehdä lapsesta veden ystävä. Koulutettu ohjaaja auttaa perhettä tutustumaan uuden tulokkaan temperamenttipiirteisiin sekä lempipuuhiin lämmitetyssä 32 asteisessa vedessä.
Toiminnan sisällöt suunnitellaan aina lapsilähtöisesti kehitykselliset ja yksilölliset lähtökohdat huomioiden. Sen lisäksi, että ensimmäisen vauvauintivuoden aikana pieni lapsi oppii nauttimaan vesileikeistä ja vedenalaisesta maailmasta.
Lapsella on myös mahdollisuus harjaannuttaa kaikkia kehittymässä olevia kykyjään veden mekaniikkaan ja lainalaisuuksiin tutustuen.

Vauvauintia voi itsenäisesti ohjata SUH:n tai Folkhälsanin uimaopettajan sekä vauva- ja perheuinninohjaajakurssin suorittanut henkilö.

 

Kausi 2018-2019

Vauva-, napero- ja perheuinnit alkavat jälleen syksyllä viikolla 36 ja jatkuvat viikolle 47, ohjauste ei viikoilla 42 ja 44. Kevät kausi alkaa viikolla 3 ja jatkuu viikolle 13, ohjausta ei viikolla 9. Uinnit ovat aina lauantaisin aikavälillä klo:9-11.30. Tarkemmat ryhmäajat selviävät vasta ilmoittautumis ajan päätyttyä.

Kausimaksu on 50 € jos yksi lapsi ja 40 € jos kaksi lasta. Tämän lisäksi maksaa jokainen aikuinen joko kertamaksun tai ostaa esim. 10 kerran sarjakortin.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan TÄLLÄ kaavakkeella, aikavälillä 7-17.8.2018. Ryhmiin pääsy suoritetaan arpomalla ja ryhmiin päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kaavake palautetaan uimahallille. Lisätietoja antaa vastaava liikunnanohjaaja Salla-Mari Myllykoski 0401339210 tai salla-mari.myllykoski@orivesi.fi.