• Luonto lumoaa ympäri vuoden

  • Orivesi tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet

  • Tule asumaan ja yrittämään!

  • Kiinnostava kaupunki luonnon keskellä

  • Luonnollisesti Orivesi!

                                        

Kuntosalit

Kuntosalilla harjoitetaan eri lihasryhmiä laitteita ja muita välineitä käyttäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskuntoliikkeistä kuntopiirin omaisesti sekä loppu venyttelystä. Samalla opitaan käyttämään kuntosalin laitteita turvallisesti ohjaajan opastuksella. Tunnit sopivat kaikille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille.
Ryhmät maanantaisin klo: 9.00-10.00 ja klo: 14.00-15.00, liikuntahallin kuntosalilla.

Kumpaankin ryhmään otetaan max. 22 henkilöä.

Ohjaajina; Salla-Mari Myllykoski ja Pinja Saarinen.

Syksyn 2017- Kevään 2018 ilmoittautumiset ovat päättyneet ja ryhmät ovat täynnä.

Jumppa alkaa syksyllä viikolla 36 ja päättyy viikolla 48. Jumppaa ei ole syyslomaviikolla 42. Keväällä jumppa alkaa viikolla 3 ja päättyy viikolla 16. Jumppaa ei ole hiihtolomaviikollaa 9 eikä viikolla 14.

Maksuasiat

Jumppaan myydään 12 kerran jumppakortti, jonka hinta on 40 € + 5 € pantti (hinta sisältää liikuntahallin pääsymaksun sekä ohjauksen).  Jokaisen osallistujan on ostettava kyseinen kortti, riippumatta siitä omistatko liikuntahallille jo jonkin muun kortin (esim. vuosikortin).  Kauden aikana yksi ohjauskerta voidaan perua (esim. ohjaajan äkillinen sairastuminen) ilman korvaavaa kertaa tai hyvitystä.

Jumppakortti täytyy leimata joka kerta kulunvalvonta portilla. Jos olet peräkkäisillä jumpilla, täytyy kortti leimata jumppien välissäkin.

Huom!

Mikäli loukkaannut/sairastut ja joudut olemaan poissa pitkään voidaan käyttämättömät kerrat käyttää seuraavalla jumppakaudella. Tämä edellyttää sitä, että toimitat ohjaajalle heti lääkärintodistuksen!