• Kulttuuria ja perinteitä

  • Elämisen laatua joka ikävaiheeseen

  • Luontoelämyksiä läpi vuoden

  • Monipuoliset harrastus- mahdollisuudet

  • Nopea junayhteys Tampereelle

                                           

Kuntojumppa

Lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävää sekä yleiskuntoa ylläpitävää jumppaa senioreille. Jumpassa tehdään liikkeitä lattiatasossa, joten jos omistat jumppamaton ota se mukaasi.
Ryhmä tiistaisin klo: 9.30-10.15, liikuntahallin yläkerrassa
Ryhmään otetaan max. 36 henkilöä.

Ohjaajina; Salla-Mari Myllykoski ja Pinja Saarinen.

Syksyn 2017- Kevään 2018 ilmoittautumiset ovat päättyneet. Vapaita paikkoja voi tiedustella salla-mari.myllykoski@orivesi.fi tai 0401339210.

Keväällä jumppa alkaa viikolla 3 ja päättyy viikolla 15. Jumppaa ei ole hiihtolomaviikollaa 9.

Maksuasiat

Jumppaan myydään 12 kerran jumppakortti, jonka hinta on 40 € + 5 € pantti (hinta sisältää liikuntahallin pääsymaksun sekä ohjauksen). Jokaisen osallistujan on ostettava kyseinen kortti, riippumatta siitä omistatko liikuntahallille jo jonkin muun kortin (esim. vuosikortin).  Kauden aikana yksi ohjauskerta voidaan perua (esim. ohjaajan äkillinen sairastuminen) ilman korvaavaa kertaa tai hyvitystä.

Jumppakortti täytyy leimata joka kerta valvomon vieressä olevaan leimauslaitteeseen ennen jumpan alkua. Jos olet peräkkäisillä jumpilla, täytyy kortti leimata jumppien välissäkin.

Huom!

Mikäli loukkaannut/sairastut ja joudut olemaan poissa pitkään voidaan käyttämättömät kerrat käyttää seuraavalla jumppakaudella. Tämä edellyttää sitä, että toimitat ohjaajalle heti lääkärintodistuksen!