• Kulttuuria ja perinteitä

  • Nopea junayhteys Tampereelle

  • Kaupunki toivottaa onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2018!

  • Luontoelämyksiä läpi vuoden

  • Elämisen laatua joka ikävaiheeseen

  • Monipuoliset harrastus- mahdollisuudet

Liikuntahallin ja ulkoliikuntapaikkojen kesäkauden käyttövuorot haettavissa ajalle 2.5-3.9.2017. Haku päättyy 27.3.2017. Haku kaavakkeen voit tulostaa allaolevasta linkistä. Palautukset ensisijaisesti sähköpostilla ismo.lehvonen@orivesi.fi tai tuomalla liikuntahallin toimistoon. Lisätiedot liikuntahallin vuoroista 040-1339202 ja ulkoliikuntapaikkojen 050-62720.

TULOSTETTAVA KÄYTTÖVUOROJEN HAKULOMAKE

 

Urheilu- ja pallokentät

Pappilan jalkapallokenttä avataan kesäkuun alkupuolella. Kenttämestari tiedottaa vuorojen varanneille kun kenttä on käyttökunnossa.

Ongelmatilanteissa ja satunnaisissa varauksissa ota yhteyttä kenttämestariin puh. 050 627 20 (arkisin klo 7 - 15.30)

Kenttien varaukset näet tästä

 

TEKONURMEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

Kaikkien tekonurmen käyttäjien on noudatettava käyttösääntöjä. Näin takaamme viihtyvyyden ja hyvät olosuhteet harjoittelulle ja peleihin.

Syksyllä 2015 valmistunut tekonurmikenttä, jossa on rajat sekä jalkapallolle että pesäpallolle, sijaitsee Pappilankankaalla (Ammattikouluntie 5, 35100 Orivesi).

Nurmipintaiset jalkapallokentät sijaitsevat Pappilankankaalla (Syrjäläntie 2, 35100 Orivesi) ja Hirsilässä (Harjulantie, 35320 Hirsilä).

 

Kenttien tiedot ja osoitteet

Suojan urheilukenttä

Kaupungin keskustassa sijaitsee Suojan urheilukenttä (Urheilutie 3, 35300 Orivesi). Radan pituus 300 m. Juoksuradat ja suorituspaikat spurtania.

Uiherlan kenttä

Eräjärven Uiherlassa on urheilukenttä, jonka radan pituus on 300 m. Juoksuradat ja suorituspaikat ovat hiilimurskaa. Kenttä soveltuu myös pesä- ja jalkapallokäyttöön.

Västilän kenttä

Västilässä on Voiman talon vieressä urheilukenttä (Längelmäen kirkkotie 96, 35270 VÄSTILÄ Orivesi), jossa suorituspaikat ovat hiilimurskaa sekä nurmialuetta.

Rönnin beach -volleykenttä

Beach -volleykenttiä on Rönnissä, Rönnin huvikeskuksen alueella (Eräjärventie 946, 35220 Eräjärvi) ja Kirkkolahden rannassa uimarannan vieressä (Säästäjientie, 35300 Orivesi).

Koripallokenttä

Koripallokenttä (Kääjäntie 6) Kenttä on käytössä heti, kun lumet sulaa ja muuten koko lumettoman kauden. Talvikunnossapitoa ei ole. Päivittäistä käyttöaikaa ei ole rajattu, mutta pimeällä katuvalojen valaistus ei ole riittävä pelaamiseen. Koripalloa saa lainaksi liikuntahallilta sen aukioloaikoina.

Hiekkakentät

Hiekkakenttiä ovat jäähallin vieressä sijaitseva yläkenttä (Opintie 2, 35300 Orivesi), keskuskoulun alakenttä ja Käpykaristamon kenttä Pappilankankaalla. Pesä- ja jalkapallokäyttöön soveltuvia kenttiä on myös kyläkouluilla.

Tenniskenttä

Tenniskentät (Rovastintie, 35100 Orivesi) sijaitsevat Lepran liikuntapuiston alueella Pappilankankaalla. Kentät on tarkoitus kunnostaa kesän 2017 aikana, joten kenttien käyttö on mahdollista vasta kunnostuksen jälkeen. Pappilankankaalla myös Tieliikelaitoksen alueella on yksityinen tenniskenttä. Kenttien alusta on muovipintainen ja liukas sateella. Ole siis varovainen!

Rantapallokenttä

Rantapallokenttä on Kirkkolahden uimarannalla, Säästäjientie 13.