• Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Luonnollisesti Orivesi!

Taitokeskus Orivesi

Oriveden Taitokeskus kuuluu Taito Pirkanmaa ry:hyn ja toimii kaupungin keskustassa 1926 rakennetussa talossa, joka tunnetaan rakennuttajansa mukaan Auvisen talona. Auvinen tarjoilee kaikille käsityön ystäville, niin tekijöille kuin kuluttajille, palveluja monella eri tavalla. Uusien tekniikoiden oppiminen onnistuu lyhytkursseilla tai käsityön taiteen perusopetuksessa Käsityö ja muotoilukoulu Näpsässä. Työpajassa odottavat kangaspuut erilaisine loimineen ja Taitokaupasta voi ostaa kotimaista käsityötä lahjaksi tai tuliaiseksi. Myymälässä myös saatavilla Taito Pirkanmaa Oy:n (entinen Pirkanmaan kotityö) laadukkaat villa- ja paperilangat sekä muita käsityötarvikkeita.

Toisen kerroksen näyttelytilassa on vaihtuvia taide- ja myyntinäyttelyitä taiteilijoilta ja käsityöläisiltä. Yläkerran huoneita voi varata kuka tahansa näyttely- tai kokoustilaksi.

Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään käsityön taloon!

Kurssikalenteri ja tapahtumat löytyvät nettisivuiltamme (linkki) http://www.taitopirkanmaa.fi/epages/taitopirkanmaa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/pirkanmaa/Categories/Taitokeskukset/%22Taitokeskus%20Orivesi%22

Viimeisimmät kuulumiset ja uutiset myös Facebook-sivulta (linkki) https://www.facebook.com/TaitokeskusOrivesi/

Oriveden Taitokeskus
Keskustie 37, 35300 Orivesi
03-2251455 050-4338681
orivesi@taitopirkanmaa.fi