• Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

PÄIVÄRYTMI

Kun lapsen hoitopäivä alkaa, niin vanhempi saattaa lapsen hoitoon ja varmistaa, että lapsi otetaan vastaan hoitopaikassa.  

Varhaiskasvatuksessamme noudatetaan säännöllistä ruokailurytmiä. Aamupala sijoittuu kahdeksan ja puoli yhdeksän välille, lounas syödään kello yhdentoista ja kahdentoista välillä ja välipala kahden ja puoli kolmen välillä. Vuoropäiväkodissa tarjotaan lisäksi päivällinen ja iltapala, jos lapsi on illalla hoidossa. Tarkemmat ruokailuajankohdat voi tarkistaa omasta hoitopaikasta.

Päivän aikana varhaiskasvatuspaikoissamme lapsilla on sopivassa suhteessa aikaa vapaalle ja ohjatulle toiminnalle niin sisällä kuin ulkona. Lapset toimivat varsinkin aamupäivän aikana usein pienryhmissä. Tarkempaa tietoa viikon toiminnasta saa lapsen hoitopaikan kasvattajalta tai Tenavanetistä ryhmän toimintasuunnitelmasta.

Lepohetkeä varhaiskasvatuspaikoissamme vietetään lounaan jälkeen. Lepohetkellä kuunnellaan kasvattajan lukemaa satua tai rauhoittavaa musiikkia.

Varhaiskasvatuspaikoissamme ulkoillaan joka päivä, joten ulkoilua varten lapsella tulee olla sään mukaiset varusteet mukana. Hoitokassin on hyvä olla ajan tasalla ja sieltä tulee löytyä vara- ja vaihtovaatteita yllättävien tilanteiden varalle.