• Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Luonnollisesti Orivesi!

Taiteen perusopetus

Hakeminen taiteen perusopetukseen

 

Musiikki

Musiikin taiteen perusopetuksen instrumenttiopetukseen haetaan varasijajonon kautta. Oppilaspaikkaa jonottava oppilas säilyttää varasijajonopaikkansa niin kauan, kunnes hänelle vapautuu paikka taiteen perusopetukseen kansalaisopistossa. Varasijajonoon ei siis tarvitse ilmoittautua uudelleen lukuvuoden vaihtuessa. Oppilas voi jättää vastaanottamatta vapautuvan oppilaspaikan, jos asia ei enää ole ajankohtainen. Oppilas voi opiskella kansalaisopiston taiteen perusopetuksessa samanaikaisesti ainoastaan yhtä instrumenttia. Jos oppilas haluaa vaihtaa instrumenttia, voi hän päästä uuteen instrumenttiin ainoastaan varasijajonon kautta. Oriveden seudun kansalaisopisto ja Merikanto-opisto ovat yhteisesti linjanneet seuraavaa: Oppilas voi opiskella taiteen perusopetuksessa samanaikaisesti ainoastaan jommassa kummassa oppilaitoksessa.

Pääsykoetta ei järjestetä kansalaisopiston taiteen perusopetukseen pyrkiville, vaan kaikki halukkaat (7v täyttäneet, yksinlauluun 12v täyttäneet) ovat tervetulleita opiskelemaan oppilaspaikkojen vapauduttua! Lisätietoja ja vapaita oppilaspaikkoja voit tiedustella musiikin suunnittelijaopettaja Riikka Strandmanilta, puh. 040 1339 269 tai riikka.strandman@orivesi.fi 

 

Kuvataide

Kuvataiteen taiteen perusopetukseen ilmoittaudutaan ennakkoon ilmoittautumisajan puitteissa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.