• Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Luonnollisesti Orivesi!

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018-2019 kursseille alkaa 14.8. klo 7.30!

Kolme tapaa ilmoittautua kurssille:

1. Klikkaa helppoon nettipalveluun:

https://www.opistopalvelut.fi/orivesi

2. Puhelinilmoittautuminen,  ma-pe 8.00-16.00
puh. 040 1339 118, opistosihteeri Piia Leppänen

puh. 040 1339 269, musiikin suunnittelijaopettaja Riikka Strandman


3. Paikan päällä toimistossa viikolla 33, kaupungintalolla, ma 7.30-16.00 ti-to klo 8.00-16.00, pe 8.00-15.00.        Viikolla 34 ja siitä eteenpäin toimiston aukioloaikojen mukaisesti.
Keskustie 23, 35300 Orivesi   (Sisäänkäynti Kelan puolelta)

 

Kansalaisopistoon tulevaa postia voit jättää myös kaupungintalon infoon tai kansalaisopiston toimiston ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon!

 

Netti-ilmoittautuminen

 

Täytä sähköinen lomake ohjeiden mukaan. Täytä kaikki pakolliset, tähdellä merkityt kohdat huolellisesti; huomaa, että henkilötunnus on ilmoitettava kokonaisuudessaan.

Saat reaaliaikaisen tiedon siitä, oletko päässyt kurssille. Jos kurssi on täynnä, voit saada varapaikan. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mille kurssille olet ilmoittautunut. Erillistä tietoa kurssin alkamisesta ei lähetetä ilmoittautuneille. Opistosta otetaan yhteyttä tekstiviestillä antamaasi numeroon vain, jos kurssi peruuntuu. Kurssin toteuttamisesta päätetään viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssi toteutetaan vain silloin, kun minimiopiskelijamäärä (7/9) täyttyy.

 

Tärkeää tietää

 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Lasku lähetetään sinulle kotiosoitteeseen. Maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista.

Mahdollinen peruutus pitää tehdä ennen kurssin alkua (7 päivää) opiston toimistoon. Tämän jälkeen veloitamme 12 euron peruutusmaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt alkaa, veloitetaan koko kurssimaksu.  Laskutus tehdään ilmoittautumisten perusteella.

Kurssien alkamisesta ei lähetetä vahvistusta. Jos kurssi peruuntuu, siitä ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä annettuun matkapuhelinnumeroon. Kurssien alkamisen edellytyksenä on, että ilmoittautuneita on riittävästi. Kurssi voidaan keskeyttää/lopettaa, jos opintoryhmä on jäänyt kolme kertaa peräkkäin alimitoitetuksi tai lukuvuoden aikana ollut kuusi kertaa alle vähimmäismäärän. Mikäli kurssi keskeytyy, pyrimme sijoittamaan kurssilaiset muille vastaaville kursseille mahdollisuuksien mukaan. Kurssimaksuja ei palauteta kurssin keskeytymisen/lopettamisen takia.

Kaikissa kursseissa ei ole netti-ilmoittautumista. Tällöin voi ilmoittautua toimiston numeroon: 040 133 9118. Kursseille on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.

Huomioithan turvallisuusseikat kursseilla esim. koneita ja laitteita käyttäessäsi. Pyydä lisäohjeita tarvittaessa opettajaltasi. Opiskelijoita ei ole erikseen vakuutettu millään kursseilla.

Kurssimuutokset ovat mahdollisia. Päivitetty opinto-ohjelma on luettavissa   https://www.opistopalvelut.fi/orivesi -sivulta.