• Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

Tiedote: Useita esimiesvaihdoksia kasvatus- ja opetuspuolella - koulujen johtaminen ja opetus turvataan

16.05.2018

Oriveden kaupunki on valmistellut johtamisjärjestelmän uudistamista vuodesta 2017 lähtien. Tähän liittyen kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan maanantaina 14. toukokuuta, että nykyiset Oriveden lukion ja yhteiskoulun rehtorien virat lakkautetaan. Tilalle perustetaan uudet, molempien oppilaitosten yhteiset rehtorin ja apulaisrehtorin virat.

 

Tiistaina 15.5. yhteiskoulun rehtori Timo Hakulinen jätti irtisanoutumisilmoituksen. Hän luopuu virastaan 1.8.2018 lähtien, ja pitää sitä ennen vuosilomansa. Käytännössä Hakulinen jää pois töistä toukokuun aikana. Yhteiskoulun rehtorin tehtäviä hoitaa vararehtori Jenni Decandia.

 

Myös kaupungin kasvatus- ja opetusjohtaja Silja Silvennoinen on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä. Hän siirtyy 20.8. lähtien Valkeakosken kaupungin opetuspäälliköksi. Silvennoinen on töissä kesäkuun puoliväliin, jonka jälkeen hänen sijaisenaan toimii varhaiskasvatuksen johtaja Jussi Lintunen. Silvennoinen on hoitanut oman virkansa ohella lukion rehtorin tehtävää kuluvan lukuvuoden ajan.

 

Kasvatus- ja opetuspuolella on siis tapahtumassa useita esimiesvaihdoksia. Kaupunki turvaa muutostilanteessakin koulujen johtamisen ja opetuksen parhaalla mahdollisella tavalla. Uusi lukion ja yhteiskoulun rehtori sekä kasvatus- ja opetusjohtaja pyritään löytämään mahdollisimman pian.

 

Yhteiskoulun ja lukion rehtorin sekä kasvatus- ja opetusjohtajan paikat tulevat haettavaksi 16.5. Haastattelut tehdään kesäkuun alussa. Rehtorin valinnan tekee kasvatus- ja opetusjohtaja kesäkuun puolivälissä. Uuden kasvatus- ja opetusjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto kokouksessaan 2. heinäkuuta. Tarvittaessa harkitaan hakuaikojen jatkamista tai virkojen hoitamista määräaikaisilla täytöillä.

Katso kaikki uutiset