• Elämisen laatua joka ikävaiheeseen

  • Kulttuuria ja perinteitä

  • Monipuoliset harrastus- mahdollisuudet

  • Nopea junayhteys Tampereelle

  • Luontoelämyksiä läpi vuoden

Tiedote: Lähitorin tapahtumasta Nysse-kortti helposti

10.04.2018

Oriveden palvelutalon Lähitorilla (Eerolantie 2) järjestetään keskiviikkona 18.4. klo 13.00  joukkoliikenteeseen liittyvä tapahtuma. Tampereen joukkoliikenteen asiantuntijat saapuvat paikalle kertomaan Orivesi−Tampere-välin linja-autoliikenteestä. Paikalla on myös Oriveden kaupungin edustaja kertomassa NOPA-liikenteen vuoroista Orivedellä.

− NOPA-vuorot ovat kaikille avointa, Oriveden sisäistä joukkoliikennettä, toteaa kaupungin logistiikkasuunnittelija Minna Lehti. − Kutsuaikana NOPA-liikenne on ensisijaisesti tarkoitettu vanhuksille sekä muuten huonosti liikkumaan pääseville. Autoon voi kuitenkin kutsuaikanakin soittaa ja kysyä, olisiko kuskilla aikaa noutaa kyytiin.

Myös lapset voivat kulkea NOPAn kyydillä esimerkiksi kotoa harrastuksiin. NOPA-aikataulut ja reitit löytyvät Oriveden kaupungin verkkosivuilta sekä paperiversioina NOPA-autoista, Matkahuollosta, Oriveden kaupungintalon aulasta ja Eräjärven EKY:n toimistosta.

Sekä joukkoliikenteen busseissa että Nopa-autoissa voi maksaa samalla Nysse-matkakortilla. Matkakortilla matkat tulevat selvästi kertamaksua edullisemmiksi. Normaalisti matkakortti täytyy noutaa Tampereelta joukkoliikenteen asiakaspalvelupisteestä, mutta Lähitorin tapahtumassa voi tilata matkakortin suoraan kotiin postitettavaksi. Matkakorttia tilatessa henkilöllisyystodistuksen tulee olla mukana. Tilaisuudessa on tarjolla pullakahvit.

Katso kaikki uutiset