• Luontoelämyksiä läpi vuoden

  • Monipuoliset harrastus- mahdollisuudet

  • Kulttuuria ja perinteitä

  • Nopea junayhteys Tampereelle

  • Elämisen laatua joka ikävaiheeseen

Oriveden yritykset, palveluntarjoajat ja virkistyspaikat nyt kätevästi yhdestä osoitteesta

13.10.2017

Tiedote. Julkaistu 13.10.2017 klo 12.30

Oriveden kaupunki on laatinut kuntalaisten ja matkailijoiden käyttöön sähköisen palveluoppaan. Opas on sekä kaupungille, käyttäjille että oppaassa listatuille toimijoille ilmainen, ja se löytyy osoitteesta www.palveluopas.com/orivesi. Palveluopas pohjautuu karttanäkymään, johon on sijoitettu Oriveden alueen toimijat. Palveluita voi hakea myös toimialoittain.

Palveluopas palvelee niin kuntalaisia, matkailijoita kuin yrityksiäkin. Kartan ja kategorioiden avulla voi etsiä matkailijoille ja kuntalaisille suunnattuja palveluita tai kaupungissa toimivia yrityksiä.

Matkailija voi oppaan avulla löytää paikkakunnan majoituksentarjoajat, ravintolat, nähtävyydet ja luontopolut. Asukkaan on helppo etsiä esimerkiksi terveyspalveluita, joukkoliikenteen pysäkkejä, harrastuspaikkoja tai leikkikenttiä.

Kartalla näkyvät myös kaikki Oriveden kaupungissa toimivat yritykset, joita voi hakea joko toimialoittain tai sijainnin perusteella karttanäkymässä.

Palveluoppaaseen voi lisätä tai muokata tietoja ottamalla yhteyttä elinvoimapäällikkö Otto Härköseen, p. 040 133 9189 tai sähköpostitse (muotoa etunimi.sukunimi@orivesi.fi).

Katso kaikki uutiset