• Kulttuuria ja perinteitä

  • Nopea junayhteys Tampereelle

  • Monipuoliset harrastus- mahdollisuudet

  • Luontoelämyksiä läpi vuoden

  • Elämisen laatua joka ikävaiheeseen

Hakamäentien päähän kaavaillaan airsoft-pelialuetta – avoin suunnittelukokous 11.1.2018

04.01.2018

Oriveden nuorilla on herännyt kiinnostus airsoft-peliä kohtaan. Airsoft on sosiaalinen, liikunnallinen ja toiminnallinen kuula-aseilla pelattava peli. Nuoret ovat pelailleet airsoftia keskenään eri paikoissa ympäri Orivettä. Nuorten vanhemmat ovat tuoneet esille toiveen turvallisesta pelialueesta Orivedellä.

 

Oriveden kaupunki on kartoittanut sopivia metsäalueita. Airsoft-pelialueeksi on kaavailtu Hakamäentien päässä sijaitsevaa, kaupungin omistamaa metsäaluetta.

 

Aiheesta pidetään avoin tilaisuus torstaina 11.1. klo 18 kaupungintalon valtuustosalissa. Pirkanmaasoft ry esittelee lajia ja yhdistyksen toimintaa. Näytillä on lajissa käytettäviä aseita ja varusteita. Tilaisuudessa suunnitellaan oman airsoft-yhdistyksen perustamista Orivedelle sekä keskustellaan pelialueesta. Kaupungin toiveena on, että alueen asukkaat ja maanomistajat osallistuisivat suunnitteluun.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvia, mehua ja pullaa. Paikalle ovat tervetulleita kaikki airsoftista kiinnostuneet, sekä nuoret että aikuiset.

Tiedustelut ja lisätiedot:

Liikuntapäällikkö Roope Marski, p. 0504210992, roope.marski@orivesi.fi

Katso kaikki uutiset